درخواست و پیگیری اجرا
مقاوم سازی سنگ نما
مقاوم سازی سنگ نما و یا به اصطلاح استحکام سازی نما به منظور پیشگیری از ریزش سنگ نمای ساختمان انجام میشود.
با توجه به این که خطرات ریزش سنگ ممکن است باعث ایجاد حوادث جانی و مالی غیر قابل جبران شود، شرکت مهندسی لوتوس پیشنهاد میدهد جهت برطرف کردن این عیب در نما از پیچ و رولپلاک سنگ نما استفاده نماییم .
بسیاری از سنگهای نصب شده بر روی نما با استفاده از چسب سنگ و یا چسب فوری یکدوسه اجرا شده اند مخصوصا سنگهای ابزاری باریک ۱۰سانتی به پایین و همچنین سهل انگاری سنگ کار ها و عدم اسکوپ سنگ نما باعث میشود که سنگ در یک بازه زمانی در اثر عوامل محیطی شروع به ریزش مینماید و از سطح ملات جدا میشود .
این اتفاق در ساختمان های نوساز نیز مشهود می باشد مقاوم سازی سنگ نما بایستی توسط افراد اموزش دیده و دارای مهارت کافی انجام شود در غیر این صورت اسیب جدی به سنگ نما وارد مینماید.
چرا مقاوم سازی سنگ نما و یا استحکام نما برای ما دارای اهمیت زیادی می باشد ؟
۱-موجب می شود که شما از خطراتی که ممکن است در حین عبور از کنار نما پیش بیاید اسوده خاطر شوید و با امنیت کامل از ان محل عبور کنید .
۲-پیشگیری از سقوط سنگ بر سر افراد و وسایل نقلیه که باعث خسارت های مالی و جانی جبران ناپذیری می شود که قیمت و هزینه پیچ و رولپلاک سنگ نما در مقایسه با این گونه خسارت مبلغی ناچیز است .
۳-برای برگشتن زیبایی نمای خود به حالت اول به علت ریزش سنگ های افتاده که در بعضی از اوقات ممکن است به ۳ الی ۴ متر مربع در یک ناحیه سقوط کرده باشد.
پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان برای محکم سازی و تثبیت سنگ نما جهت جلوگیری و پیشگیری از ریزش و سقوط بر سر عابرین پیاده و وسایل نقلیه انجام میگیرد ، برای انجام این کار نیازی به نصب داربست نمی باشد ، و می توان با روش راپل برای پیچ و رولپلاک سنگ نما اقدام نماییم.
از مزایای روش راپل سرعت عمل بالا، تسلط بیشتر بر روی کار ، ایمنی بالاتر نسبت به داربست و تخصصی بودن راپل را اشاره کرد.
تمامی راپل کاران و پرسنل شاغل در شرکت نما لوتوس تحت آموزش کارشناسان شرکت قرار گرفته و نکات فنی در حین انجام کار و دریل کاری را فراگرفته اند بنابراین هیچ گونه نگرانی از نحوه اجرای کار نداشته باشید .
مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان امری تخصصی می باشد و می بایست توسط افراد آموزش دیده انجام پذیرد ، علم شناخت ابزار آلات کار در ارتفاع و ابزارهای دریل کاری و نحوه دریل کاری و آسیب نزدن به سنگ از مهارت های راپل کار می باشد.
سنگ نمای ساختمان در اثر گذشت زمان و نفوذ آب بر پشت سنگ و عوامل محیطی و انقباض و انبساط و یخ زدگی و همچنین عدم اسکوپ کردن سنگها دچار ریزش می شوند.
قبل از اجرای کار نمای ساختمان باید از نظر فنی توسط کارشناسان شرکت مورد بازدید قرار بگیرد تا بتوان نوع سنگ و طرح نما ارزیابی شود و در صورتی که داربست بر روی نما نصب باشد می توان با استفاده از داربست پیچ و رولپلاک نما را انجام دهیم.
سنگ نمای ساختمان در اثر گذشت زمان و نفوذ آب بر پشت سنگ و عوامل محیطی و انقباض و انبساط و یخ زدگی و همچنین عدم اسکوپ کردن سنگها دچار ریزش می شوند.
قبل از اجرای کار نمای ساختمان باید از نظر فنی توسط کارشناسان شرکت مورد بازدید قرار بگیرد تا بتوان نوع سنگ و طرح نما ارزیابی شود و در صورتی که داربست بر روی نما نصب باشد می توان با استفاده از داربست پیچ و رولپلاک نما را انجام دهیم.
گاهی اوقات بخاطر وجود شیروانی و عرض بیرون زدگی زیاد شیروانی امکان محکم کردن سنگ نما با روش راپل میسر نخواهد بود و ناچار مجبور به نصب داربست خواهیم شد .
امروزه روش راپل به علت ایمنی بالا و ریسک کمتر بسیار مورد توجه مدیران و کارشناسان شرکت ها قرار گرفته است.لذا در صورتی که کارفرما نخواهد از داربست استفاده کند با استفاده از طناب می توان عملیات مقاوم سازی سنگ نما را انجام دهیم.
مقاوم سازی سنگ نما با طناب
مسلما برای شما پیش آمده است که در حین عبور از سطح شهر و خیابان ها ساختمانهایی را میبینید که سنگهای نمای آنها افتاده است طبیعتا به این فکر می روید که چه خطراتی را ممکن است در پی داشته باشد و در صورتی که این اتفاق برای سنگهای نمای ساختمان شما اتفاق بیافتد بی شک بدنبال راه حلی برای حل این مشکل می افتید اولین فکر شما در صورتی که از روش دسترسی با طناب آشنایی نداشته باشید نصب داربست می باشد .
نصب داربست هم پرهزینه و هم زمان بر هستش و در مقابل روش راپل کم هزینه و از سرعت اجرایی بالاتری برخوردار می باشد.
خدمات راپل و یا کار در ارتفاع توسط افراد ماهر و با تجربه شرکت نما لوتوس ارائه می گردد و همچنین تمامی پرسنل دارای بیمه مسئولیت می باشند .
جهت مقاوم سازی سنگ های نما از پیچ و رولپلاک استفاده می نماییم با انجام این کار از ریزش سنگهای نما و خطراتی که در پی خواهد داشت آسوده خاطر می شوید و زیبایی و شکل ظاهری نمای خود را حفظ می کنید .
اولین ریزش سنگ نما هر چقدر که کوچک هم باشد نشانه این است که ممکن است از قسمتهای دیگر سقوط کند لذا در انجام این کار تعلل نکنید.
پیچ و رولپلاک نما بدون داربست برای تمام ساختمان های مسکونی ، اداری ، تجاری ، برج ها قابل انجام می باشد در صورتی که در پشت بام شیروانی استفاده نشده باشد چرا که ممکن است باعث عدم دسترسی طناب کار به خاطر عرض شیروانی به نما شود.
از جمله عواملی که موجب ریزش سنگهای نما می شود اسکوپ نکردن سنگ در هنگام نما سازی و اجرای نما میباشد که در حقیقت اسکوپ سنگ به این معنی است که شیارهایی را با سنگ فرز در پشت سنگ ایجاد می کنند و سیم ارماتور در این شیارها بسته می شود تا در هنگام نصب سنگ و دوغاب ریزی گیرش پیدا کند و تثبیت گردد.
از علت های دیگر استفاده از دوغاب نامناسب و فاقد چسبندگی کافی می باشد. همچنین جنس سنگ نصب شده نیز بسیار مهم می باشد به طور مثال سنگ گرانیت فاقد خلل و فرج می باشد و جذب آب خوبی ندارد و مناسب برای نما نمی باشد. سنگهای نما بایستی دارای کیفیت خوب و فاقد شکستگی و ترک باشد.
از جمله مواردی که قبل از پیچ و رولپلاک نما بدون داربست توسط کارشناس شرکت باید مورد بررسی قرار بگیرد شامل:
۱-پیدا کردن علت های ریزش و سقوط سنگ نما
۲-دانستن جنس - رنگ - رگه ها و قطر سنگ نصب شده . چرا که روش پیچ و رولپلاک در سنگ های تراورتن -گرانیت -مرمر-تیشه ای متفاوت می باشد و بسته به ابعاد سنگ فاصله پیچ ها متغیر است.
۳-ملات به کار رفته شده در پشت سنگ و درصد سیمان ان ،در صورتی که ملات از کیفت خوبی برخوردار نباشد ممکن است در اجرای پیچ و رولپلاک نما دچار مشکل شویم .
۴-ایمن سازی قسمت هایی از نما که دچار ریزش شده است قبل از این که خطر افرین شود .
۵-استفاده از مته و پیچ و رولپلاک متناسب با طول ، عرض و قطر سنگ
۶-شروع به رولپلاک کردن سنگها از یک جهت و ادامه دادن به انتهای نما که در این روش هر طناب کار به اندازه ۱/۵ تا ۲ متر عرض برای هر فرود را میتوانند کار کنند.
چه عواملی در قیمت و هزینه محکم سازی و یا تثبیت سنگ نما تاثیر گذار می باشد؟
۱-نوع سنگ نمای ساختمان :مقاوم سازی نما برای سنگ های تراورتن و تیشه ای به علت سوراخ کارای و دریل کاری اسان تر نسبت به سنگ های گرانیت و مرمریت راحت تر می باشد.
۲-تعداد طبقات و عرض نما :هر چه قدر طبقات یا ارتفاع ساختمان و عرض نما بیشتر باشد زمان بیشتری برای انجام کار لازم می باشد . و تعداد پیچ های مصرفی نیز افزایش می یابد.
۳-ساده بودن و یا طرح دار بودن نما : هر چقدر طرح نمای ساختمان ساده تر باشد محکم کردن سنگ ها نیز راحتر خواهد بود و بالعکس هر چه قدر در نما از سنگهای کوچکتر و ابزار استفاده کرده باشند سختی و تایم انجام کار نیز افزایش می بابد چرا که نیاز به دقت و تجربه بیشتر در این زمینه می باشد.
۴-اندازه و قطر سنگ های نصب شده . در صورتی قطر سنگ از ۲سانت بزرگ تر باشد لازم است که از پیچ بلندتری برای مهار کردن سنگ استفاده کنیم که در نتیجه باعث بالا رفتن قیمت خرید جنس می شود و در قیمت کل اضافه می شود.
۵-تعداد سنگهای که از نما افتاده است و قصد نصب مجدد ان را داریم که هزینه نصب ان به ازای هر متر طولی محاسبه میشود.
۶- از جمله عوامل دیگر در تعیین قیمت پیچ و رولپلاک سنگ نما تعداد پیچ مصرفی و جنس پیچ مورد استفاده می باشد .چرا که هر چقدر در سطح نمای ساختمان پیچ بیشتری مورد استفاده قرار گیرد هزینه اجرای کار نیز افزایش می یابد.